Stopover.nl

Hotel Boedapest

Hotel Boedapest

Een hotel in Boedapest boekt u eenvoudig via Stopover.nl. Een verblijf in de hoofdstad van Hongarije is een kennismaking met schitterende architectuur en een boeiende cultuur. Vanuit uw comfortabele accomodatie is uw verkenning van deze heerlijke stad een aangename bezigheid.

De Donau splitst de stadsdelen Boeda en Pest.  Laatstgenoemde is het toeristische gedeelte van de stad. De belangrijkste attracties van Boedapest vindt u dan ook hier. Boeda bestaat grotendeels uit enorme flatgebouwen en huisvest dan ook de meeste inwoners van stad. Van de Burchtheuvel in Pest heeft u een mooi uitzicht over de stad. Heir vindt u ook smalle straatjes, leuke musea en talrijke winkeltjes.

Een stedentrip naar Boedepest is niet compleet zonder een bezoek aan het koninklijk paleus en het Allami Operahuis. Wie over een (huur)auto beschikt kan leuke uitstapjes in de omgeving van de stad maken.

Zoeken & boeken hotels Boedapest

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Boedapest boeken.

Boeken vliegticket Boedapest

Voor uw vlucht naar Boedapest bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Boedapest vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover