Stopover.nl

Hotel Bangalore

Bangalore

De snelgroeiende metropool Bangalore is de hoofdstad van de Zuid-Indiase deelstaat Karnataka. Het aangename klimaat, relatief schone lucht en uitstekende verbindingen met steden als New-Delhi en Bombay maakten van Bangalore een populair zakencentrum. De schone en ruime stad kent talrijke imposante bouwwerken. De majestueuze Vidhana Soudha is n van de hoogtepunten. Naast indrukwekkende architectuur bepalen mooie parken en betoverende botanische tuinen de omgeving van Cubbon Park. Ook in de directe omgeving van de stad vindt u veel natuurschoon. Het op 20 km gelegen Bannerghatta National Park is dan ook een absolute aanrader wanneer u voldoende tijd heeft. Bangalore is trots op eenn aantal van de oudste en mooiste tempels in India. De Venkataramanaswamy Temple is een 300 jaar oude tempel. Een andere indrukwekkende tempel is de Gavi Gangadhareswara tempel, een ongewone grot tempel.

Zoeken & boeken hotels Bangalore

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Bangalore boeken.

Boeken vliegticket Bangalore

Voor uw vlucht naar Bangalore bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Bangalore vliegen.

Populaire hotels

Populaire hotels

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover