Stopover.nl

Noord Ierland Hotels

Rondreis Noord Ierland

Een langdurende godsdienstoorlog domineerde decennia lang het imago van Noord Ierland. Toch heeft het land meer te bieden dan de bloedige strijd tussen katholieken en protestanten. Steeds meer Europese toeristen hebben al ontdekt dat een stedentrip Belfast een unieke ervaring is. Er is echter meer te zien dan de nationale hoofdstad. Een rondreis per auto is dan ook de ideale manier om het 'nieuwe' vakantieland te ontdekken. In het noorden is Londonderry de voornaamste bezienswaardigheid. Vanuit deze stad bent u dicht bij de schitterende noordkust van County Antrim. Hier vindt u eeuwenoude kastelen, gezellige dorpjes en de Bushmills Distillery. Richting de oostkust blijven de oude verdedigingswerken het ruige landschap domineren. De variatie langs de kust is schitterend. Imposante rotsen, verlaten baaien en authentieke dorpen vormen er een prachtig decor. Kortom, voldoende redenen om uw beeld van Noord Ierland te verversen.

Hotels in Noord Ierland

U wil direct hotels in Noord Ierland boeken? Wij maakten reeds een selectie van de leukste accommodaties van het land. Veel reizigers gaven al een beoordeling van hun hotel in Noord Ierland. Dit waardeoordeel stelt u in staat de juiste keuze te maken bij het zoeken van een accommodatie in het Europese land. Met hotels in bestemmingen als Antrim en Portrush heeft u altijd voldoende keuze. Uiteraard kunt u selecteren op basis van faciliteiten, maar ook andere karakteristieken spelen een voorname rol. Zo vindt u eenvoudig de populaire hotels in Noord Ierland voor gezinnen met kinderen, senioren of zakenreizigers. Na uw verblijf in één van de accommodaties heeft u eveneens de mogelijkheid uw ervaringen met andere bezoekers te delen. Uw beoordeling kan ons helpen het aanbod van kwaliteitshotels in diverse Europese bestemmingen te verbeteren.

Zoeken & boeken hotels Noord Ierland

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Noord Ierland boeken.

Kaart Noord Ierland

Topbestemmingen in Noord Ierland

Voor dit land zijn er geen bestemmingen beschikbaar. Klik hier om een normaal hotel te boeken.

Boeken vliegticket Noord Ierland

Voor uw vlucht naar Noord Ierland bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Noord Ierland vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover