Stopover.nl

Amphoe Ko Samui

Hotel Ko Samui

Ko Samui maakt deel uit van een eilandgroep vlak voor de kust van Thailand. Door de prachtige stranden en het tropische klimaat word het gezien als 1 van de mooiste plekken van Thailand. Vroeger was het een plek die bij weinig toeristen bekend was, maar de laatste jaren is het steeds populairder geworden, er is nu zelfs een vliegveld op het eiland gebouwd waardoor het vanaf Phuket goed te bereiken is. Het aantal bewoners is verviervoudigd, dit doordat mensen soms zo verliefd op het eiland worden dat ze besluiten er maar te gaan wonen, het eiland bestaat nu dus ook voor een groot deel uit immigranten.

Net zoals het grootste gedeelte van Thailand is Ko Samui Boeddhistisch, en zijn er vele tempels en beelden te vinden, het meest indrukwekkende is ‘Big Budha’ een 15 meter hoog beeld dat met bladgoud is bekleed.

Ko Samui is een perfecte kruising tussen de luxe van een bounty eiland, en de pracht van de Authentieke Thaise cultuur.

Hotels Ko Samui

Het aanbod van hotels in Ko Samui is erg uitgebreid, sommige hotels in Ko Samui behoren tot de meest luxueuze van het land, maar er zijn vooral veel hostels en herbergen. Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels in Ko Samui, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting in Ko Samui goed uitgerust kunt genieten van het prachtige Thailand.

Zoeken & boeken hotels Amphoe Ko Samui

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Amphoe Ko Samui boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover