Stopover.nl

Hotel Bangkok

Hotel Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand, het is een immense stad met een inwoneraantal van over de 8 miljoen. De stad is een populaire bestemming bij Europese backpackers. Bangkok staat bekend als de ‘city of smile’ de inwoners zullen u met open armen ontvangen, en ook al is de communicatie niet altijd even makkelijk, de paar woorden engels die de locals kennen zullen ervoor zorgen dat u zich snel thuis zult voelen.

Het is indrukwekkend om het stadsleven in Bangkok te ontdekken, de vele mensen, het drukke verkeer en de marktkraampjes die overal door de stad uitgesteld lijken te staan. De stad wordt gekenmerkt door het boeddhisme, door de hele stad heen zijn tempels te vinden waar goden worden vereerd. De bekendste 3 tempels zijn de Wat Po, de Wat Arun en de Wat Pra Keo. U hoeft weinig moeite te doen om deze te vinden, want vrijwel elke toeristische route zal hier langs lopen. De Wat Pra Keo staat in het koninklijke paleis, een enorm complex die gekenmerkt wordt door grote gouden torens, felle kleuren en prachtig versierde mythologische figuren.

Het uitgaansleven in de stad is erg uitgebreid, sinds kort zijn de sluitingstijden vervroegd naar 1 uur, dus zorg wel dat je niet te laat de barretjes gaat bezichtigen. In de befaamde gogo bars kijk je je ogen uit! Bangkok heeft elke reiziger wat te bieden, sommige hotels in Bangkok behoren tot de mooiste en luxueuze ter wereld, anderen tot de goedkoopste en uiteraard minst comfortabele. Als u 2 weken wilt genieten van de mooie cultuur van Thailand en in luxe wilt leven, of je bent aan low-budget aan het backpacken, Bangkok zorgt ervoor dat er niemand ooit zal vergeten hoe wonderlijk deze stad is.

Hotels Bangkok

Het aanbod van hotels in Bangkok is erg uitgebreid, sommige hotels in Bangkok behoren tot de meest luxe ter wereld, maar er zijn vooral veel hostels en herbergen.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels in Bangkok, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting in Bangkok goed uitgerust kunt genieten van het prachtige Thailand

Zoeken & boeken hotels Bangkok

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Bangkok boeken.

Boeken vliegticket Bangkok

Voor uw vlucht naar Bangkok bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Bangkok vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover