Stopover.nl

Hotel Praag

Hotel Praag

Praag is de hoofdstad van Tsjechië De stad ligt aan de rivier de Mondau, en wordt gezien als de culturele hoofdstad van de stad, het is tevens de meest ontwikkelde stad van het land. Praag is de ideale stad om een weekend of midweek door te brengen en te genieten van de levendige stad. Er zijn veel mooie kathedralen en monumenten te vinden, zoals de St. Vitus Kathedraal die in de oude Praagse burcht staat, en de kathedraal van de heilige wit. De oude binnenstad van Praag staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Naast al de geschiedenis is er ook genoeg moderne architectuur zoals het opvallende ‘dansende huis’ een kantoorpand dat door de speelse lijnen doet denken aan een dansend stel. De John Lennon muur, een soort van bedevaartsoort va de Beatles en John Lennon is ook erg indrukwekkend. Vanuit uw hotel in Praag zijn de meeste bijzonderheden goed lopend te bereiken.

Hotels Praag

Praag heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, van bed & breakfast adressen tot aan luxueuze hotels, in Praag is het allemaal te vinden. Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels in Plzen, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting in uw hotel goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het fantastische Praag.

Zoeken & boeken hotels Praag

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Praag boeken.

Boeken vliegticket Praag

Voor uw vlucht naar Praag bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Praag vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover