Stopover.nl

Hotels TunesiŽ

Vakantie TunesiŽ

Waarom op vakantie naar TunesiŽ? Het Noord-Afrikaanse land is een boeiende bestemming voor liefhebbers van zon en cultuur.Zonaanbidders vinden langs de Middellandse Zee diverse mooie badplaatsen. Populaire bestemmingen als Hammamet en Monastir trekken jaarlijks duizenden Europese toeristen. Niet ver van de mooie zandstranden vindt u eeuwenoude medina's waar (opdringerige) handelaren hun spulletjes proberen te verkopen. Wie meer wil zien dan plastic kamelen, waterpijpen en goedkope namaakschoenen maakt een rondreis van langs de bezienswaardigheden van TunesiŽ. Zo kunt u het schiereiland Djerba bezoeken, het Amfitheater van El-Djem bekijken en overnachten in de Sahara. Kortom, voldoende redenen om zon, zee en historie te combineren tijdens een voordelige vakantie in TunesiŽ.

Overnachten in Hotels TunesiŽ

U wil overnachten in de leukste hotels van TunesiŽ? Via Stopover.nl boekt u eenvoudig de mooiste accommodaties in het zonnige land. Van Djerba tot aan Tunis bieden wij overnachtingen aan. Per bestemming kunt u eenvoudig selecteren op basis van uw specifieke vereisten. Zo vindt u eenvoudig de mooiste familiekamers, zakenhotels en romantische strandhotels.

Zoeken & boeken hotels TunesiŽ

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in TunesiŽ boeken.

Kaart TunesiŽ

Boeken vliegticket TunesiŽ

Voor uw vlucht naar TunesiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar TunesiŽ vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover