Stopover.nl

Hotel Djerba

Hotel Djerba

Djerba is een Eiland van TunesiŽ, de hoofdstad is Houmt Souk . Het eiland is ongeveer 20 bij 20km groot, en is omringd door prachtig goudgele stranden, en kristalhelder zeewater. Djerba heeft haar eigen vliegveld en is vanuit Europa goed te bereiken. Deze plek is een droom voor elke watersporter, duiken surfen en varen zijn slechts een paar voorbeelden van de sporten die hier beoefend kunnen worden. Djerba bestaat uit een aantal dorpen die enkele kilometers van elkaar verwijderd liggen, behalve de hoofdstad zijn er geen noemenswaardige steden op het eiland te vinden. Op het eiland heerst een erg relaxte sfeer, het is het meest liberale deel van TunesiŽ, zo is dit de enige plek waar het geaccepteerd word om topless op het strand te liggen.

Hotels Djerba

Djerba heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, luxueuze hotels lijken hier de norm te zijn, maar goedkopere overnachtingen zijn ook mogelijk. Zo zijn er in Djerba ook hostels en bed&breakfast adressen te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Djerba.

Zoeken & boeken hotels Djerba

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Djerba boeken.

Boeken vliegticket Djerba

Voor uw vlucht naar Djerba bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Djerba vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover