Stopover.nl

Hotel Houmt Souk

Hotel Houmt Souk

Houmt Souk is de hoofdstad van het eiland Djerba in TunesiŽ. Het is de enige echte stad op het eiland, voor de rest zijn het kleine dorpjes. De sfeer in de stad is ontspannen, het leven op Djerba lijkt allemaal zijn gangetje te gaan, de mensen leven er van de visserij en de spullen die worden verkocht op de lokale markt. In Houmt Souk zijn verschillenden moskeeŽn en synagogen te bezichtigen.

De grootste trekpleister is zonder twijfel het strand, prachtige uitgestrekte stranden met helderblauw water, het is dan ook een populaire bestemming voor watersporters.

Hotels Houmt Souk

Houmt Souk heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, luxueuze hotels lijken hier de norm te zijn, maar goedkopere overnachtingen zijn ook mogelijk. Zo zijn er in Houmt Souk ook hostels en bed&breakfast adressen te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Houmt Souk.

Zoeken & boeken hotels Houmt Souk

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Houmt Souk boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover