Stopover.nl

Hotel Monastir

Hotel Monastir

Monastir ligt aan de golf van Hammamet Doordat Monastir het enige vliegveld is van het mid-oosten van Tunesie, zijn er veel dagjesmensen te vinden, die vaak doortrekken naar steden in de omgeving. Deze mensen zouden we aanraden om ook voor een weekendje een hotel in Monastir te boeken.

Naast de geweldige stranden in combinatie met het warme klimaat zijn er een aantal bezienswaardigheden in Monastir te vinden die u niet mag missen. De vorige president van TunesiŽ is geboren in deze stad, toen hij in 2000 overleed is hij in een immens mausoleum opgebaard, dat voor publiek toegankelijk is. Ook is er een ribat (Arabisch voor een klein fort) die nog goed in tact is.

Hotels Monastir

Monastir heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, er zijn vooral veel hostels en hotels, en het worden er elk jaar meer. Er zijn hotels in verschillende prijsklasses te vinden, van luxe 5 sterren hotels tot aan goedkope herbergen

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Monastir.

Zoeken & boeken hotels Monastir

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Monastir boeken.

Boeken vliegticket Monastir

Voor uw vlucht naar Monastir bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Monastir vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover