Stopover.nl

Hotel Sousse

Hotel Sousse

Sousse ligt aan de oostkust van TunesiŽ , ongeveer 2 uurtjes van hoofdstad Tunis het is goed te bereiken met het vliegtuig, het vliegveld van Monastir ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. In deze badplaats is veel te beleven, typerend voor het toerisme in heel TunesiŽ zijn de goed onderhouden golfbanen en de goudgele stranden. In het stadje zijn leuke winkels te vinden waar veel fruit, keramiek, tapijt en souveniertjes worden verkocht, en síavonds is het gezellig druk in de vele barretjes en restaurantjes .

In de omgeving van Sousse zijn oude verdedigingswerken en het bekende mausoleum waar de ex-president van TunesiŽ ligt begraven, te bezichtigen. De hotels in Sousse organiseren veel activiteiten, er zijn vaak gelegenheid voor liefhebbers van squash, duiken, tennis en surfen.

Hotels Sousse

Sousse heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, luxueuze hotels lijken hier de norm te zijn, maar goedkopere overnachtingen zijn ook mogelijk. Zo zijn er in Sousse ook hostels en bed&breakfast adressen te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Sousse.

Zoeken & boeken hotels Sousse

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Sousse boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover