Stopover.nl

Hotel Tunis

Hotel Tunis

Tunis is de hoofdstad van TunesiŽ, het ligt in het noorden van het land. In tegenstelling tot de meeste kustplaatsen in het land heeft Tunis niet zoveel te bieden als het om stranden gaat, er is een strand, maar vergeleken met bijvoorbeeld Djerba en Sousse is het minder spectaculair. Dit is de reden dat Tunis nog niet echt is ontdekt door toeristen, de stad heeft echter een hoop te bieden als het gaat om cultuur en architectuur. In de stad zijn verschillende routes uitgezet die u langs de meest indrukwekkende markten, gebouwen en pleinen zal voeren. Net buiten de stad ligt het beroemde Carthago, waar Maximus de beroemde slag tegen de Romeinen uitvocht.

Hotels Tunis

Tunis heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, luxueuze hotels lijken hier de norm te zijn, maar goedkopere overnachtingen zijn ook mogelijk. Zo zijn er in Tunis ook hostels en bed&breakfast adressen te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting in een hotel goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Tunis.

Zoeken & boeken hotels Tunis

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Tunis boeken.

Boeken vliegticket Tunis

Voor uw vlucht naar Tunis bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Tunis vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover