Stopover.nl

Uruguay Hotels

Rondreis Uruguay

Een rondreis door Uruguay start voor de meeste reizigers met een bezoek aan Montevideo. De nationale hoofdstad is een interessante bestemming om uw verblijf in het Zuid-Amerikaanse land te beginnen. Het gezellige Playa Ramirez, het Plaza Indepedencia en indrukwekkende Palacio Salvo vormen de voornaamste bezienswaardigheden van de kustplaats. Op een ruim uur rijden van Montevideo ligt Punta del Este. Hier maakt u kennis met de vergane glorie van een mooie badplaats. Wie even genoeg heeft van zon, zee en strand kan genieten van de rustige pampa's. De eindeloze vlaktes zijn vormen een uniek decor. Het is eveneens de regio waar de beste vleesgerechten van Uruguay te vinden zijn. Kortom, voldoende redenen om eens een bezoek aan het Zuid-Amerikaanse landje te brengen.

Hotels in Uruguay

Veel reizigers gaven al een beoordeling van hun hotel in Uruguay. Dit waardeoordeel stelt u in staat de juiste keuze te maken bij het zoeken van een accommodatie in het Zuid-Amerika land. Met hotels in plaatsen als Artigas en Montevideo heeft u de keuze uit leuke Uruguayaanse bestemmingen. Uiteraard kunt u selecteren op basis van faciliteiten, maar ook andere karakteristieken spelen een voorname rol. Zo vindt u eenvoudig de populaire hotels in Uruguay voor gezinnen met kinderen, senioren of zakenreizigers. Na uw verblijf in ťťn van de accommodaties heeft u eveneens de mogelijkheid uw ervaringen met andere bezoekers te delen. Uw beoordeling kan ons helpen het aanbod van kwaliteitshotels in diverse Zuid-Amerikaanse bestemmingen te verbeteren.

Zoeken & boeken hotels Uruguay

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Uruguay boeken.

Kaart Uruguay

Topbestemmingen in Uruguay

Boeken vliegticket Uruguay

Voor uw vlucht naar Uruguay bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Uruguay vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover