Stopover.nl

Hotel Artigas

Hotel Artigas

Artigas ligt in het noordelijkste puntje Uruguay en is de stad die het verst verwijderd is van Montevideo. Het stadje heeft 45000 inwoners en ligt tegen BraziliŽ aan

Artigas kent warme zomers en milde winters. De stad staat vooral bekend om het carnaval, hier wordt namelijk het enige carnaval gevierd dat te vergelijken is met dat van BraziliŽ. Rivalerende dansscholen strijden elk jaar met veel show en onder begeleiding van opzwepende samba om de carnavalstitel. Als u een trip naar Artigas boekt is het zeker aan te raden om het rond carnaval te plannen.

Hotels Artigas

Artigas heeft een goed aanbod als het gaat om overnachtingen, er zijn vooral veel hostels, en er komen de laatste jaren steeds meer hotels en resorts bij.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels in Artigas, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Artigas.

Zoeken & boeken hotels Artigas

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Artigas boeken.

Boeken vliegticket Artigas

Voor uw vlucht naar Artigas bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Artigas vliegen.

Populaire hotels

Populaire hotels

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover