Stopover.nl

Hotel Montevideo

Hotel Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en ligt in het noordelijkste puntje van het land. De stad heet 1.4 miljoen inwoners, dit is de helft van het totale inwonersaantal. Montevideo staat bekend om zijn hagelwitte stranden, het carnaval dat maarliefst 40 dagen duurt en voetbal. Montevideo is een echte voetbalstad, van de 16 clubs die in de Primera Division spelen, komen er 14 uit Montevideo, onder de lokale bevolking leeft de sport gigantisch, een wedstrijd meemaken in een van de grote stadions is een grote aanrader!

In de binnenstad van Montevideo liggen veel pleinen met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes een van de bekendste is het Plaza Indepedencia of het plein van de onafhankelijkheid. Met in het midden een standbeeld van de stichter van Uruguay: Jose Artigas. Indrukwekende gebouwen zijn er genoeg te vinden: Het palacio Salvo, Palacio Estévez en het Teatro Solís zijn enkele voorbeelden.

Montevideo is nog niet erg populair bij toeristen, de vaak naar de grotere omliggende landen trekken, dit is zonde aangezien Montevideo op het gebeid van cultuur, architectuur, en ook culinair een hoop heeft te bieden.

Hotels Montevideo

Montevideo heeft een goed aanbod als het gaat om overnachtingen, er zijn vooral veel hostels, en er komen de laatste jaren steeds meer hotels en resorts bij.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels in Montevideo, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Montevideo.

Zoeken & boeken hotels Montevideo

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Montevideo boeken.

Boeken vliegticket Montevideo

Voor uw vlucht naar Montevideo bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Montevideo vliegen.

Populaire hotels

Populaire hotels

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover