Stopover.nl

Hotel Dubai

Hotel Dubai

In Dubai vindt u de mooiste hotels en wolkenkrabbers ter wereld, de luxe lijkt hier onbegrensd, en samen met het perfecte klimaat en de gastvrije bevolking mag Dubai met recht een droombestemming worden genoemd. Na Abu Dhabi is Dubai het grootste van de 7 verenigde emiraten.

Als u in Dubai rondloopt kijkt u uw ogen uit, de skyline bestaat uit de mooiste en meest ingenieuze gebouwen. Het bekendste gebouw is het Burj Al Arab hotel . De ontwerper van dit hotel liet zich inspireren door zeilboten, en hij creŽerde het hoogste en meest luxe hotel dat ooit is gebouwd. Het hotel is op een kunstmatig eiland gebouwd, zodat het lijkt alsof het hotel in het water ligt. Dit was mogelijk de inspiratie voor nog meer kunstmatige eilanden, u hebt ongetwijfeld gehoord van het project ĎThe Palmí waar 3 eilanden voor de kust van Dubai zijn gecreŽerd, deze bieden ruimte voor grote villaís en luxe hotels, een walhalla voor de rijkeren op aarde. Dubai doet er werkelijk alles aan om u een onvergetelijke tijd te laten beleven, er zijn talloze restaurants, theaters en winkelcentra, en geloof het of niet, maar u kunt het hele jaar door skiŽn in Dubai!

Overnachtingen in hotels Dubai

Wie een hotel in Dubai boekt zal omgeven worden door luxe. De belangrijkste stad van de Verenigde Arabische Emiraten kent een bloeiende hospitality sector. Vele reizigers gingen u reeds voor en beoordeelden de hotels op basis van diverse criteria. Door de beoordelingen te lezen vindt u zonder twijfel een geschikt onderkomen voor uw zakenreis of vakantie met de familie. De uitgebreide zoekfunctie maakt het mogelijk op basis hotelfaciliteiten naar de juiste kamer te zoeken. Internetvoorzieningen, familiekamers en rookvrije kamers zijn slecht enkele voorbeelden van de talrijke criteria.

Zoeken & boeken hotels Dubai

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Dubai boeken.

Boeken vliegticket Dubai

Voor uw vlucht naar Dubai bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Dubai vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover