Stopover.nl

Hotel Boston

Hotel Boston

Een van de oudste steden van het jonge Amerika is Boston. Deze hoofdstad van Massachusetts is tevens een van de rijkste steden van de VS.

Er is veel te doen in Boston. De beste manier om te starten is door de Freedom Trail te nemen. Dit is een wandeling langs zestien historische plaatsen die het verloop van bijna drie eeuwen aan Amerikaanse geschiedenis laat zien. De Faneuil Hall Marketplace is ook zeker een bezoekje waard. Hier vind u eetgelegenheden en marktkooplieden in en rondom een 18e eeuws warenhuis.

Een wandeling door de parken van de Emerald Necklace geven u een prachtige impressie van alle botanische tuinen. Zomers is er genoeg voor de kinderen te beleven in het park, terwijl er s'winters geschaatst kan worden.

Hotels Boston

Aan het einde van zo'n tour heeft u natuurlijk een rustig hotel nodig om te kunnen overnachten in Boston. Een goed hotel in Boston is snel gevonden op onze website. Via een uitgebreide zoekfunctie kunt u snel en gemakkelijk de hotels in Boston sorteren op populariteit en doelgroep. Beoordelingen van hotelgasten die u voor zijn gegaan zijn hier ook in verwerkt, zodat u snel een goed overzicht krijgt van de kwaliteit van de hotels in Boston. Verder vind u ook informatie over de faciliteiten die aangeboden worden. Zo kunt u een gedetailleerde selectie maken uit hotels met familiekamers, rookvrije kamers en de beste internetverbindingen.

Boston geeft een snelle verbinding, via de Interstate snelwegen, naar o.a. Chicago en New York.

Zoeken & boeken hotels Boston

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Boston boeken.

Boeken vliegticket Boston

Voor uw vlucht naar Boston bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Boston vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover