Stopover.nl

Hotel Chicago

Hotel Chicago

Chicago is een van de grootste steden van de Verenigde Staten. Deze prachtige stad is gelegen aan het Michiganmeer in de staat Illinois.

Chicago heeft vele bezienswaardigheden. Natuurlijk is de binnenstad al een wonder op zich. Hoge wolkenkrabbers en een enorm aanbod aan verschillende winkels en eetgelegenheden. Een goede manier om hiervan te genieten is door langs de Navy Pier te wandelen. Meer trek in wat meer cultuur? Het Millennium Park biedt muziek, kunst, landschap en architectuur. Zomers nemen veel mensen een verkoelende dip in de interactieve Crown Fountain, terwijl er in de winter aan schaatsen gedaan word.

Geen straat in Chicago is hetzelfde, en het wordt door veel mensen een van de vriendelijkste steden van de VS genoemd. De lange geschiedenis in Jazz muziek is waarneembaar in het nachtleven. Gezellige kroegjes, maar natuurlijk ook exclusieve clubs, zorgen voor prachtige avonden. Enkele aanraders om (overdag) eens te bezoeken zijn de gigantische Lincoln Park Zoo en de prachtige tuinen van het Garfield Park Conservatory.

Hotels Chicago

Om de stad te verkennen zou u kunnen kiezen voor het Congress Plaza Hotel. Het hotel ligt op een schilderachtige plek naar Grant Park en is in eerste instantie gebouwd om bezoekers aan de Wereldtentoonstelling in 1893 onderdag te bieden. Het hotel heeft in de vele jaren dat het bestaat al verschillende presidenten, andere hoogwaardigheidsbekleders, operazangers, acteurs, zakenreizigers mogen huisvesten. Ook heeft het onderdag geboden aan tal van conferenties. Een andere optie zou het Sofitel Chicago Water Tower hotel kunnen zijn. Dit hotel heeft een spectaculair uitzicht over het Michigan meer en de skyline van de stad zelf. Het hotel kent elegante kamers en suites en een prachtige lobby. Hierin word de perfecte mix van stijl en luxe gecombineerd. Het hotel staat middenin het centrum en is daarom een prima uitvalbasis om de stad te ontdekken, tevens het nachtleven. Vindt u deze of een ander hotel naar uw keuze geschikt om een nacht of aantal nachten door te brengen in Chicago?! Boek dan nu snel op www.stopover.nl.

Zoeken & boeken hotels Chicago

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Chicago boeken.

Boeken vliegticket Chicago

Voor uw vlucht naar Chicago bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Chicago vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover