Stopover.nl

Vietnam Hotels

Vakantie in Vietnam

Op vakantie in Vietnam? Een bezoek aan het Aziatische land is een kennismaking met historische bezienswaardigheden, gastvrije mensen en een indrukwekkende natuur. Een rondreis door het land start vaak met een stedentrip Hanoi. De chaotische hoofdstad van Vietnam kenmerkt zich door enorme stromen brommertjes. Oversteken van wegen is dan ook een ware uitdaging. Andere topbestemmingen als Hue, Ho Chi Minh en Hoi An mogen niet aan uw reisschema ontbreken. Tussen de steden kunt u vliegen of met voordelige minibusjes reizen. Houdt wel rekening met relatief weinig beenruimte. Wie over voldoende tijd beschikt kan een reis naar Vietnam uitstekend combineren met buurlanden als Thailand en Cambodja. Kortom, voldoende redenenen om het Aziatische land aan uw bestemmingen toe te voegen.

Hotels in Vietnam

Veel hotelgasten beoordeelden al hun accommodatie in Vietnam. Deze beoordelingen stellen u in staat op diverse karakteristieken te selecteren. Zo vindt u eenvoudig de beste hotels voor zakenreizigers, families en backpackers. Boek eenvoudig uw overnachtingen in Vietnam via Stopover.nl. Het reserveren van uw verblijf is gratis. Betalen doet u pas bij aankomst in uw hotel. Met hotels in plaatsen als Dalat en Da Danang heeft u de keuze uit leuke Vietnamese bestemmingen.

Zoeken & boeken hotels Vietnam

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Vietnam boeken.

Kaart Vietnam

Boeken vliegticket Vietnam

Voor uw vlucht naar Vietnam bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Vietnam vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover