Stopover.nl

Hotel Bai Chay

Hotel Bai Chay

Bai Chay is een klein dorp in Vietnam, behalve een kleine haven en een enorme hangbrug heeft het zelf niet zoveel te bieden, maar het ligt aan het begin van Halong Bay, en dat is zeker de moeite waard. De Halong baai ligt in de golf van Tonkin en het ligt vlak bij China. Het is geregistreerd als UNESCO world heritage site.

Halong Bay is beroemd om zijn kalkstenen eilandjes die uit de oceaan lijken te rijzen, het zijn er maarliefst 1969 en het is werkelijk een opzienbarend gezicht. Er zullen vele locals staan te springen om u met de boot een rondreis te geven langs dit prachtige natuurverschijnsel. De locals verdienen hier hun brood mee, samen met het vangen van vis, die u tijdens uw verblijf ongetwijfeld voorgeschoteld zal krijgen.

Het zal u niet verbazen dat Halong bay onder toeristen 1 van de populairste plekken in Vietnam is.

Hotels Bai Chay

In Bai Chay staan 2 grote hotels en in Halong Bay zijn nog meer overnachtingsplekken te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle overnachtingen in Bai Chay, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Bai Chay.

Zoeken & boeken hotels Bai Chay

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Bai Chay boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover