Stopover.nl

Hotel Dalat

Dalat

Dat Dalat ooit een Franse kolonie was is nog steeds goed te zien, als je in het Vietnamese stadje rondloopt waan je jezelf soms in Parijs. Kolonisten lieten hier vroeger luxe villaís bouwen in hun eigen stijl.

Dalat (of Da Lat) leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten, in de natuurrijke en bergachtige omgeving zijn volop mogelijkheden om bijvoorbeeld te wandelen en berg te beklimmen. Als je wat minder fanatiek bent laat je je voor weinig geld door een local rondrijden. Maar pas op: in Vietnam worden vaak hogere prijzen gerekend voor toeristen, dus laat je niet bedonderen. In de omgeving van Dalat vindt u verschillende tempels en kathedralen, wat in combinatie met de rijke natuur vaak sprookjesachtig aandoet. Ook bij de inwoners van Vietnam is Dalat populair, er komen 300.000 Vietnamesen per jaar naar Dalat toe, veelal inwoners van Ho Chi Minh-stad.

Hotels Dalat

Dalat heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, van bed & breakfast adressen tot aan luxueuze hotels, in Dalat is het allemaal te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Dalat.

Zoeken & boeken hotels Dalat

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Dalat boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover