Stopover.nl

Hotel Hanoi

Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam, met ruim 4 miljoen inwoners is het een echte metropool. Hanoi bestaat uit klassieke Vietnamese gebouwen, vermengd met Franse invloeden die herinneren aan de kolonisatie. In de stad kom je indrukwekkende tempels en parken tegen. Bijzonder aan Hanoi is dat er midden in de stad meren liggen.

Net als veel andere Vietnamese steden zoals Da Nang en Dalat wordt er in Hanoi de laatste jaren steeds meer aandacht geschonken aan toerisme, locals zien in dat mensen geďnteresseerd zijn in hun cultuur en gewoontes en merken dat de rijke toeristen een goede inkomstenbron zijn. Zo is het uitgaansleven in Hanoi de laatste jaren erg interessant geworden, vele barretjes en eetgelegenheden liggen verspreid over de stad. Ook de hotels in Hanoi zijn van een goede kwaliteit.

De oud président van Vietnam: Ho Chi Minh, ligt opgebaard in een mausoleum dat speciaal voor hem is gebouwd, en trekt elke dag nog vele bezoekers, samen met het opera gebouw en het presidentiele paleis moet je dit echt gezien hebben.

Hanoi is een mooie mix tussen het traditionele Vietnam en de moderne wereld, een voordeel is dat alles goed te bezichtigen is te voet, zodat u niet hoeft deel te nemen aan het vaak gevaarlijke verkeer.

Hotels Hanoi

Hanoi heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, er zijn vooral veel hostels, en er komen de laatste jaren steeds meer luxueuze hotels en resorts bij.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Hanoi.

Zoeken & boeken hotels Hanoi

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Hanoi boeken.

Boeken vliegticket Hanoi

Voor uw vlucht naar Hanoi bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Hanoi vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover