Stopover.nl

Hotel Hue

Hotel Hue

Hue, ook wel bekend als de paarse stad, was vroeger de hoofdstad van Vietnam. Het ligt aan de kust, ten noordwesten van Da Nang.

Tijdens de Vietnam oorlog zijn er zware gevechten in het stadje geweest, gelukkig zin er nog veel bouwwerken uit de keizerlijke tijd gespaard gebleven. Een aantal hiervan staan nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Bijzonder aan Hue is dat het zich minder vormen naar de moderne tijd, waar de mensen in andere steden als Ho Chi Minhstad en Dalat zich aan lijken te passen aan de moderne (westerse) cultuur, blijft Hue zich vasthouden aan haar aloude identiteit.

Hue wordt omringd door rivieren en meertjes, waardoor je de omgeving goed kan verkennen per boot. Een absolute must-see is het Citadel, omringd door 10km muur ligt de Ďverboden paarse stadí waarde oude keizerlijke paleizen te zien zijn. Verder is een bezoek aan de 8 koninklijke tombes (die eruit zien als kleine paleizen) en het Lang Co strand aan te raden.

Hotels Hue

Hue heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, er zijn vooral veel hostels, en er komen de laatste jaren steeds meer hotels en resorts bij.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle hotels, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Hue.

Zoeken & boeken hotels Hue

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Hue boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover