Stopover.nl

Hotel Bantry Bay

Hotel Bantry Bay

De mooiste huizen van Kaapstad vind je in Bantry Bay. Werkelijk alles is hier voorzien van een luxe uiterlijk. Bantry Bay is gevestigd aan de prachtig blauwe oceaan, en aan de voet van Lion's Head.

Als bezoeker bent u hier aan het juiste adres voor een hapje en een drankje bij het nabijgelegen V&A Waterfront. Ook de zogenaamde 'champagne cruises' zijn erg populair, of de ferry die naar Robbeneiland gaat. Als u lekker op het strand wilt liggen is het slechts enkele minuten reizen naar de nabijgelegen stranden van Clifton, of de warme palmbomenboulevard van Camps Bay. De zon, het blauwe water, het heerlijke eten en de koele drankjes...het wordt pijnlijk weer terug te gaan naar Nederland!

Hotels Bantry Bay

De hotels in Bantry Bay zijn erg chique, en het personeel zorgt goed voor u. Op onze website kunt u eenvoudig een keuze maken uit de hotels die Bantry Bay heeft te bieden. Vele hotelbezoekers die u voor zijn gegaan hebben een beoordeling gegeven die wij gedocumenteerd hebben. Zo kunt u eenvoudig een hotel in Bantry Bay selecteren op diverse kriteria; familiekamers, rookvrije kamers en de beste internetverbindingen.

Andere plaatsen die u snel en gemakkelijk kunt bereiken in Zuid Afrika zijn onder andere Camps Bay en Kaapstad .

Zoeken & boeken hotels Bantry Bay

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Bantry Bay boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover