Stopover.nl

Hotel Kaapstad

Hotel Kaapstad

Kaapstad, ook bekend als 'de moederstad', is de oudste stad van Zuid Afrika. Het bruisende stadsleven vind hier plaats onder de warme Afrikaanse zon. Hier kunt de befaamde Tafelberg bewonderen of shoppen in de prachtige straten van het sfeervolle V&A Waterfront. Dit is de stad waar u het oude huis van Nelson Mandela kunt bewonderen of de prachtige botanische tuinen die aan de wijnroutes liggen.

Vervelen is er niet bij in Kaapstad. Er kan sportief geklommen worden of gesurfd in de prachtig blauwe oceaan. Er zijn ook mooie paden die erg geschikt zijn om te mountainbiken. Tijdens het kayaken kunt u walvissen of pinguins tegenkomen en,als de wind goed staat, kunt u zelfs paragliden. Genoeg te doen voor de sportiefelingen onder ons!

Voor de shoppers onder ons is er echter ook genoeg te doen. Vele uiteenlopende winkels zijn in Kaapstad aanwezig. Ook zijn er de nodige museau, gallerijen, exposities, theaters en operagebouwen.

Hotels Kaapstad

De hotels in Kaapstad zijn erg chique, en het personeel zorgt goed voor u. Op onze website kunt u eenvoudig een keuze maken uit de hotels die Kaapstad heeft te bieden. Vele hotelbezoekers die u voor zijn gegaan hebben een beoordeling gegeven die wij gedocumenteerd hebben. Zo kunt u eenvoudig een hotel in Kaapstad selecteren op diverse kriteria; familiekamers, rookvrije kamers en de beste internetverbindingen.

Andere plaatsen die u snel en gemakkelijk kunt bereiken in Zuid Afrika zijn onder andere Camps Bay en Johannesburg

.

Zoeken & boeken hotels Kaapstad

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Kaapstad boeken.

Boeken vliegticket Kaapstad

Voor uw vlucht naar Kaapstad bieden wij de mogelijkheid voordelige vliegtickets te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk van Amsterdam naar Kaapstad vliegen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover