Stopover.nl

Hotel Phalaborwa

Hotel Phalaborwa

Phalaborwa wordt ook wel 'het dorp van de twee zomers' genoemd. Dit omdat de temperaturen in de winter gemiddeld tussen de 10 en 25 graden liggen. Een ideale bestemming voor het hele jaar door dus.

Zoals veel Zuid Afrikaanse steden is Phalaborwa oorspronkelijk een mijnstad. Inmiddels is het dorp echter uitgegroeid tot een ware touristen trekker dankzij het heerlijke weer en de hechte band met het wilde leven. Het Kruger national park, natuurreservaten en omliggende wild-boerderijen zorgen ervoor dat u nooit ver bent van avontuur.

Hotels Phalaborwa

De keuze uit Hotels in Phalaborwa is breed. Zo kunt u kiezen van super luxe tot standaard accomodaties. Op onze website kunt u eenvoudig een keuze maken en zo het meest, voor u, geschikte Hotel in Phalaborwa uitzoeken. Vele hotelbezoekers die u voor zijn gegaan hebben een beoordeling gegeven die wij gedocumenteerd hebben. Zo kunt u eenvoudig een hotel in Phalaborwa selecteren op diverse kriteria; familiekamers, rookvrije kamers en de beste internetverbindingen. Ook kunt u snel zien welk hotel het gunstigst gelegen is qua verbinding met het vliegveld.

Andere plaatsen die u snel en gemakkelijk kunt bereiken in Zuid Afrika zijn onder andere Camps Bay en Kaapstad .

Zoeken & boeken hotels Phalaborwa

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Phalaborwa boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover