Stopover.nl

Hotel Port Elizabeth

Hotel Port Elizabeth

Port Elizabeth is een havenstad in Zuid-Afrika met 1 miljoen inwoners. De stad wordt door de locals ook wel ĺ10 minute city' genoemd omdat vanuit het hart van de stad alles binnen 10 minuten te bereiken is. Als u naar Port Elizabeth komt kunt u maar beter geen last hebben van watervrees, want de stad staat bekend als watersport hoofdstad van Zuid-Afrika. De stad is omringd door 40 kilometer van de mooiste gouden stranden die u ooit zult zien. Surfers en duikers kunnen hier hun hart ophalen, maar als u het liever wat rustiger aan doet is er altijd plek op 1 van de vele zee-excursies. Dolfijnen, witte haaien, zeehonden en pingu´ns (ja echt, ook in Afrika leven pingu´ns) hier kunt u het allemaal aanschouwen.

Aan de andere kant van de stad vind u wildparkenen uitgestrekte natuur, waar u kunt raften, kajakken, abseilen en mountainbiken. Hier kunt in oog in oog komen te staan met wilde dieren, waaronder de big 5.

Kortom, als u op zoek bent naar een actieve vakantie in een prachtige omgeving, kom dan naar Port Elizabeth.

Hotels Port Elizabeth

Port Elizabeth heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, van campingplaatsen en bed & breakfast adressen tot aan luxueuze 5-sterren hotels, in Port Elizabeth is het allemaal te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Port Elizabeth.

Zoeken & boeken hotels Port Elizabeth

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Port Elizabeth boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover