Stopover.nl

Hotel Stellenbosch

Stellenbosch

Stellenbosch is de op een na oudste stad van Zuid-Afrika, in de stad zelf wonen 60.000 mensen, de hele gemeente heeft twee keer zoveel inwoners. De Nederlandse invloed is nog duidelijk merkbaar in het pittoreske dorpje. Zo staat midden in de dorpsstraat 'Ome Samie se winkel' een oud-hollandsch winkeltje dat doet denken aan een kruidenier.

De stad is vooral bekend om haar wijnroute. Met meer dan 200 wijn en druivenproducenten is Stellenbosch een waar walhalla voor de wijnliefhebber. Bijna alle wijngaarden en kelders zijn toegankelijk voor het publiek.

Midden in Stellenbosch staat de Universiteit van Stellenbosch, waar nog steeds in het Afrikaans college word gegeven. De stad heeft verder nog aantal interessante musea, en als je even buiten de stadgrens kijkt zal je een prachtige natuur aantreffen Je kan onder andere een bezoek brengen aan een heuze Crocodile Farm en het Giraffe House, een centrum dat is ingericht om makkelijk toegang te krijgen tot het prachtige wildleven van Zuid-Afrika.

Hotels Stellenbosch

Stellenbosch heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, van campingplaatsen en bed & breakfast adressen tot aan luxueuze 5-sterren hotels, in Stellenbosch is het allemaal te vinden. Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Stellenbosch

Zoeken & boeken hotels Stellenbosch

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Stellenbosch boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover