Stopover.nl

Hotel Swellendam

Swellendam

Bent u een avonturier met interesse in natuur en geschiedenis? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Swellendam.

Swellendam is één van de oudste steden van Zuid-Afrika, het is in 1747 gesticht door Nederlandse kolonisten. Een bezoek aan het beroemde Drostdy museum, waar de historie van de stad wordt uitgelicht, is een echte aanrader.

Swellendam ligt aan de voet van de Langeberg, en is uitermate geschikt voor buitenactiviteiten. Zo zijn er mountainbike parkoersen en wandelroutes voor u uitgezet. En zult u gegarandeerd natte voeten krijgen als u met de kano de Breede Rivier verkent.

Nationaal park Bontebok is in 1931 opgezet om de 30 toen nog laatste bontebokken te beschermen, tegenwoordig is dit aantal gestegen tot 200, en zijn ze samen met de honderden vogel- en plantensoorten een mooi visitekaartje van de pracht van de Afrikaanse natuur.

Ook als u op doorreis bent door Zuid-Afrika is Swellendam interessant, het ligt precies tussen Kaapstad en George in, en het is goed te bereiken met de auto, het ligt vlak aan de N2.

Kortom, als u op zoek bent naar een plek met veel natuur en avontuur, dan is Swellendam een perfecte keuze.

Hotels in Swellendam

Swellendam heeft een breed aanbod als het gaat om overnachtingen, van campingplaatsen en bed & breakfast adressen tot aan luxueuze 5-sterren hotels, in Swellendam is het allemaal te vinden.

Via het zoekmenu op onze site vindt u een overzicht van alle mogelijkheden, ook zijn er reacties van eerdere bezoekers te vinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u na een heerlijke overnachting goed uitgerust van uw vakantie kan genieten in het prachtige Swellendam.

Zoeken & boeken hotels Swellendam

Voor uw overnachtingen bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw overnachting in Swellendam boeken.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover