Stopover.nl

Vliegticket Afghanistan

Afghanistan

Het onherbergzame Afghanistan is evenals Irak al decennia lang het toneel van gewapende conflicten. Waar in het verleden de Russen bevochten werden strijden diverse islamitische groeperingen tegenwoordig tegen de Amerikanen. Ondanks dat de Taliban verdreven zijn overheerst de angst voor nieuw geweld het land.  Alleen zeer avontuurlijke reizigers weten de weg naar Afghanistan tegenwoordig weer te vinden.

Afghanistan Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Afghanistan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw voordelige vlucht naar Afghanistan. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Afghanistan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Afghanistan

  • Boek uw Afghanistan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Afghanistan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Afghanistan

Mogelijke eindbestemmingen in Afghanistan

Stopover