Stopover.nl

Vliegticket AlbaniŽ

AlbaniŽ

Albanië is geen populaire bestemming voor toeristen. Binnenlandse onlusten en de beelden van boten vol vluchtelingen schrikken ook vandaag de dag nog veel reizigers af. Interessante bezienswaardigheden in het land zijn de eeuwenoude huizen in Gjirokaster en de overweldigende historische stad Butrinti met haar Griekse, Romeinse en Byzantijnse bouwstijlen.

AlbaniŽ Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Albanië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw voordelige vlucht naar Albanië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Albanië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets AlbaniŽ

  • Boek uw AlbaniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk AlbaniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart AlbaniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in AlbaniŽ

Stopover