Stopover.nl

Vliegticket Annaba

Annaba

Annaba is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in het noordoosten van Algerije, dicht bij de rivier de Seybouse en nabij de grens met Tunesië.

De stad is waarschijnlijk in de 12e eeuw v.Chr. gesticht door de Feniciërs. Tijdens de Romeinse overheersing heette de stad Hippo Regius. Later werd het een centrum van het vroege Christendom. De kerkvader Augustinus, Augustinus van Hippo, was hier bisschop van 396 tot 430 na Christus. In de stad vindt u diverse christelijke, islamitische en Romeinse gebouwen.

Annaba Vliegtickets met stopover

British Airways biedt goedkope vliegtickets naar Annaba aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Annaba. Op deze website vindt u per land op basis van eindbestemmingen een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Annaba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Annaba

  • Boek uw Annaba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Annaba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Annaba

Stopover