Stopover.nl

Vliegticket Constantine

Constantine

Als rijkste en meest bloeiende stad van Numidië speelde Constantine al in de Klassieke Oudheid een voorname rol. De Numidiërs stichtten de stad, die bekend werd onder de naam Sarim Batim. Door de Romeinse keizer Maxence werd de stad vernietigd en vervolgens opgebouwd door keizer Constantijn de Grote, naar wie de stad in de 4e eeuw na Christus Constantine werd genoemd. Deze naamgeving is vergelijkbaar met die van de hoofstad van het Byzantijnse Rijk, Constantinopel.

Constantine Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Constantine aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Constantine. Op deze website vindt u per land op basis van eindbestemmingen een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Constantine te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Constantine

  • Boek uw Constantine vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Constantine vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Constantine

Stopover