Stopover.nl

Vliegticket Luanda

Luanda

Luanda, de hoofdstad van Angola, is gelegen aan de Atlantische Oceaan. U vindt er mooie stranden en verschillende interessante bezienswaardigheden.

Voorname bezienswaardigheden in het centrum van Luanda zijn het Militair Museum, het Nationaal Antropologisch Museum en Roque Santeiro, een enorme openluchtmarkt. De Funtogo-markt, even buiten de stad, is de grootste kunstnijverheidsmarkt van Angola. Elke zondag wordt de markt omgetoverd tot een bruisend volksfeest vol muzikanten en dansers in lokale, traditionele kledij.

Het Slavernijmuseum ligt op ongeveer 25 kilometer van het centrum van Luanda en geeft u een overzicht van voorwerpen en documenten uit de tijd van de slavenhandel.

Luanda Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Luanda aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Luanda. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Luanda te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Luanda

  • Boek uw Luanda vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Luanda vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Luanda

Stopovers

British Airways logo
Lissabon met British Airways
TAP Portugal logo
Lissabon met TAP Portugal
Munchen met TAP Portugal
Stopover