Stopover.nl

Vliegticket Buenos Aires

Vlucht Buenos Aires

Bestel snel uw vliegticket naar de stad van de 'goede luchten'. De inwoners van Buenos Aires beschouwen zichzelf als 'portenos', een verwijzing naar de haven waar vele, veelal Europese, immigranten het land binnenkwamen. Tegenwoordig gaat u als Europeaan natuurlijk niet meer met de boot: na uw vlucht komt u aan op een van de twee luchthavens van Buenos Aires. In tegenstelling tot veel andere Zuid-Amerikaanse steden herinnert in Buenos Aires de architectuur minimaal aan de koloniale Spaanse invloeden. U vindt in deze stad een enorme diversiteit aan Frans-georiënteerde architectuur en het wordt dan ook wel het 'Parijs van het zuiden' genoemd. Palermo, La Recoletta, Belgrano zijn een herinnering aan de grandioze stedelijke planning. Wijken als San Telmo en La Boca ademen ook vandaag de dag nog de typische Italiaanse arbeiderssfeer. U kunt na uw Buenos Aires vlucht eerst rustig bijkomen om daarna te genieten van een heerlijk diner. Argentijnen eten laat, de restaurants zijn tot na middernacht geopend!

Buenos Aires tickets vergelijken

Stopover.nl laat u gemakkelijk en snel vliegtickets Buenos Aires vergelijken. Bij veel luchtvaartmaatschappijen bestaat de mogelijkheid om bij het boeken van een vliegticket Buenos Aires gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. U kunt zo dus ook een stopover maken in Buenos Aires op weg naar andere bestemmingen in de regio, zoals Cordoba en Rosario in Argentinië of verken de stad terwijl u wacht op uw vlucht naar Suriname of Brazilië. Stopover.nl helpt u het maximale uit uw vluchten naar Buenos Aires te halen!

Tips voor boeken vliegtickets Buenos Aires

  • Boek uw Buenos Aires vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Buenos Aires vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Buenos Aires

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Rome met Alitalia
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
Lan Chili logo
Santiago De Chile met Lan Chili
Lufthansa logo
Sao Paulo met Lufthansa
Washington met Lufthansa
United Airlines logo
Washington met United Airlines
Varig logo
Rio de Janeiro met Varig
Sao Paulo met Varig

Hotels Buenos Aires

Voor het boeken van uw hotel in Buenos Aires bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Buenos Aires boeken.

Stopover