Stopover.nl

Vliegticket ArmeniŽ

ArmeniŽ

Armenië kent een roerige geschiedenis. Aan het begin van de vorige eeuw kwamen naar schatting 1,5 miljoen Armeniërs om het leven in Kilikia, het huidige Oost-Turkije. Ook is een recenter verleden kwamen de overwegend christelijke Armeniërs meerdere malen in botsing met islamitische bewoners van het gebied. Door de oorlog in Nagorno-Karabakh werden vele Islamitische Azeri’s gedood of naar buurlanden verdreven. Eenzelfde lof overkwam Armeense inwoners van Azerbaijan. Los van al deze ellende biedt het land veel interessante bezienswaardigheden zoals het Gandasar Klooster en de heilige kathedraal van Echmiadzin.

ArmeniŽ vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Armenië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Armenië. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Armenië te halen.

Tips voor boeken vliegtickets ArmeniŽ

  • Boek uw ArmeniŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk ArmeniŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart ArmeniŽ

Mogelijke eindbestemmingen in ArmeniŽ

Stopover