Stopover.nl

Vliegticket Yerevan

Yerevan

De harde economische blokkade van Armenië door haar islamitische buurlanden Turkije en Azerbeidjaan heeft de Armeense hoofdstad niet verslagen. Door de steun van vele in de westerse wereld woonachtige Armenen heeft het een redelijk welvarende uitstraling. Naast de vele gezellige terrasjes kent Yerevan een aantal leuke bezienswaardigheden. De heilige kathedraal van Echmiadzin en het Geghard Klooster zijn absoluut een bezoek waard.

Yerevan vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Yerevan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Yerevan. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Yerevan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Yerevan

  • Boek uw Yerevan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Yerevan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Yerevan

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot

Het maken van een meerdaagse stopover is mogelijk. U dient wel rekening te houden met de visumverplichting voor Rusland.

Austrian Airlines logo
Wenen met Austrian Airlines
Stopover