Stopover.nl

Vliegticket Oranjestad

Oranjestad

Oranjestad is de hoofdstad van Aruba. Voor 1790 was het zuidelijk gelegen Savaneta de hoofdstad maar Oranjestad bleek voor schepen beter bereikbaar. De stad is bebouwd rond Fort Zoutman, dat ter verdediging door de Hollanders in 1796 is gebouwd. De Caya G. F. Betico Croes is de belangrijkste en bekendste winkelstraat van het stadje. De Koningin Beatrix luchthaven ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum.

Vliegtickets Oranjestad met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Oranjestad aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Oranjestad. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Oranjestad te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Oranjestad

  • Boek uw Oranjestad vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Oranjestad vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Oranjestad

Stopovers

American Airlines logo
Miami met American Airlines
New York City met American Airlines
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
New York City met Delta Airlines

Hotels Oranjestad

Voor het boeken van uw hotel in Oranjestad bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Oranjestad boeken.

Stopover