Stopover.nl

Vliegticket Ascension (eiland)

Ascension (eiland)

Ascension is een eiland in de Atlantische Oceaan. Het valt onder de jurisdictie van Sint-Helena en is een overzees gebiedsdeel van het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de Falklandoorlog in 1982 werd het eiland gebruikt als uitvalsbasis voor de Royal Air Force en als bevoorradingspunt voor de uit Engeland komende schepen van de Royal Navy op weg naar hun posities bij de Falklandeilanden. De keuze viel op Ascension, omdat het vliegveld van het eiland een grotere landingsbaan heeft dan het zuidelijker en dichter bij de Falklandeilanden gelegen Sint-Helena.

Vliegtickets Ascension (eiland) met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Ascension aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Ascension. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Ascension te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Ascension (eiland)

  • Boek uw Ascension (eiland) vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Ascension (eiland) vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Ascension (eiland)

Mogelijke eindbestemmingen in Ascension (eiland)

Stopover