Stopover.nl

Vliegticket AustraliŽ

Vlucht AustraliŽ

Een voordelig vliegtickt AustraliŽ is zo gevonden op Stopover.nl. AustraliŽ is het kleinste continent en tegelijkertijd het grootste eiland ter wereld. De afgelopen eeuwen zijn mensen uit de hele wereld naar AustraliŽ getrokken om zich er permanent te vestigen. Ondanks de enorme omvang van het land wordt slechts een relatief klein gedeelte bewoond, driekwart van het land is woestijn. Steden als Adelaide, Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne en Perth hebben zich zodoende ontwikkeld tot bruisende centra. Gezien de enorme onderlinge afstanden zijn binnenlandse vluchten populair om van stad naar stad te reizen. Het Sydney Opera House, Ayers rock, de Outback, Great Barrier Reef, walvissen, aboriginals en vele andere bezienswaardigheden maken AustraliŽ zeker een vliegticket waard.

AustraliŽ Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar AustraliŽ is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Het is bijvoorbeeld mogelijk op weg naar de hoofdstad Canberra een paar dagen door te brengen in Singapore of Kuala Lumpur. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in AustraliŽ.

Tips voor boeken vliegtickets AustraliŽ

  • Boek uw AustraliŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk AustraliŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart AustraliŽ

Mogelijke eindbestemmingen in AustraliŽ

Hotels AustraliŽ

Voor het boeken van uw hotel in AustraliŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in AustraliŽ boeken.

Stopover