Stopover.nl

Vliegticket Adelaide

Vliegticket Adelaide

Aan de zuidkust van Australië ligt Adelaide harmonieus tussen de River Torrens, de Adelaide Hills en Gulf St Vincent. Deze ligging maakt de stad dan ook tot een populaire vakantiebestemming. Vroegtijdig boeken van uw Adelaide vliegticket kan u vele honderden euro's besparen.In deze ‘ City of churches’ staan tal van prachtige historische gebouwen. Voor culturele activiteiten kunt u terecht in de Art Gallery of South Australian. Ook een bezoek aan het jaarlijkse ‘ Festival of Arts’ staat hoog op de agenda van veel toeristen. Wanneer u in de gelegenheid bent een auto te huren biedt de omgeving veel moois. In het nabijgelegen Barossa Valley liggen uitgestrekte wijnvelden en in de heuvels van Mount Lofty Ranges kunt u heerlijk wandelen. Vliegtickets voor andere bestemmingen in Australie vindt u eveneens op onze website.

Adelaide vlucht met stopover

Op veel vluchten naar Adelaide is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Adelaide. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Australië.

Tips voor boeken vliegtickets Adelaide

  • Boek uw Adelaide vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Adelaide vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Adelaide

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Qantas Airways logo
Hong Kong met Qantas Airways
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.

Hotels Adelaide

Voor het boeken van uw hotel in Adelaide bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Adelaide boeken.

Stopover