Stopover.nl

Vliegticket Melbourne Tullamarine

Vlucht Melbourne Tullamarine

Boek vandaag nog een voordelig vliegticket naar Melbourne Tullamarine. Ook zo’n 150 jaar na de ‘Vicorian gold rush’  is Melbourne nog altijd een stad van immigranten. Gelegen aan de zuidoost kust is Melbourne  ook wel bekend vanwege de “four seasons in a day”. Mede door het heerlijke klimaat zijn er veel parken te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen in deze ‘Garden City’. Een bruisend nachtleven, tal van culturele bezienswaardigenheden en uitstekende accomodaties maken Melbourne tot de ideale stad voor een meerdaagse verkenning. Vergelijk vandaag nog de goedkoopste tickets en reserveer uw vlucht eenvoudig online.

Vliegtickets Melbourne Tullamarine met stopover

Op veel vluchten naar Melbourne Tullamarine is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Melbourne Tullamarine.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Australië.

Tips voor boeken vliegtickets Melbourne Tullamarine

  • Boek uw Melbourne Tullamarine vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Melbourne Tullamarine vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Melbourne Tullamarine

Stopovers

Air Mauritius logo
Mauritius met Air Mauritius
Air Mauritius heeft een interessant stopover-programma voor vluchten naar Australie. Bij het boeken van uw ticket kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken. Momenteel vliegt Air Mauritius niet vanaf Amsterdam-Schiphol. Wel kunt u vanaf Frankfurt of Londen vliegen. Naar Duitsland reist u snel en comfortabel met de ICE en Londen is met diverse luchtvaartmaatschappijen uitstekend bereikbaar.
Austrian Airlines logo
Singapore met Austrian Airlines
Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Singapore met Emirates
Japan Airlines logo
Tokyo met Japan Airlines
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Qantas Airways logo
Hong Kong met Qantas Airways
Singapore met Qantas Airways
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
United Airlines logo
Chicago met United Airlines
Los Angeles met United Airlines
San Francisco met United Airlines

Hotels Melbourne Tullamarine

Voor het boeken van uw hotel in Melbourne Tullamarine bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Melbourne Tullamarine boeken.

Stopover