Stopover.nl

Vliegticket Perth

Perth

De hoofdstad van West Australië is Perth. Deze aan de Swan rivier en heuvels van Darling Ranges gelegen stad is zeer populair bij Australiërs. De liefde voor Perth is onder andere te danken aan de prachtige zonderondergangen aan zee, zodoende staat het ook wel bekend als ‘ Sunset Coast’ .  Liefhebbers van verlaten stranden kunnen buiten de weekende genieten van deze witte zandstranden.’ Een goedkope vlucht naar Perth start met een vliegticket van Stopover.nl. Door alle luchtvaartmaatschappijen te vergelijken vindt u altijd het goedkoopste ticket.

Perth Vluchten met stopover

Op veel vluchten naar Australië is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkansjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Australië.

Tips voor boeken vliegtickets Perth

  • Boek uw Perth vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Perth vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Perth

Stopovers

Air Mauritius logo
Mauritius met Air Mauritius
Air Mauritius heeft een interessant stopover-programma voor vluchten naar Australie. Bij het boeken van uw ticket kunt u van deze mogelijkheid gebruik maken. Momenteel vliegt Air Mauritius niet vanaf Amsterdam-Schiphol. Wel kunt u vanaf Frankfurt of Londen vliegen. Naar Duitsland reist u snel en comfortabel met de ICE en Londen is met diverse luchtvaartmaatschappijen uitstekend bereikbaar.
Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Qantas Airways logo
Hong Kong met Qantas Airways
Singapore met Qantas Airways
Royal Brunei Airlines logo
Bandar Seri Begawan met Royal Brunei Airlines
Royal Brunei Airlines vliegt zelf niet rechtstreeks vanaf Nederland. Wanneer u toch vanaf Amsterdam wilt vliegen kunt u dit tijdens het boeken van uw ticket aangeven. Royal Brunei Airlines zal dan een coach vanaf Amsterdam naar Londen of Frakfurt voor u regelen.
Bangkok met Royal Brunei Airlines
Denpasar met Royal Brunei Airlines
Dubai met Royal Brunei Airlines
Ho Chi Minh City met Royal Brunei Airlines
Jakarta met Royal Brunei Airlines
Kota Kinabalu met Royal Brunei Airlines
Kuala Lumpur met Royal Brunei Airlines
Manilla met Royal Brunei Airlines
Singapore met Royal Brunei Airlines
Soerabaja met Royal Brunei Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Sydney met Singapore Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Perth

Voor het boeken van uw hotel in Perth bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Perth boeken.

Stopover