Stopover.nl

Vliegticket Bahama's

Bahama's

De Bahama's bestaan uit 700 eilandjes waarvan er ongeveer 23 bewoond zijn. Eilanders vertellen je graag over piraten en de mysterieuze waterdiepten bij Andros. Nassau was ooit een belangrijke uitvalsbasis voor de piraten in het Caribisch-gebied. De wereldberoemde visser en schrijver Ernest Hemingway beschouwde het eilandje Bimini als zijn thuis. Liefhebbers van haaien hebben in de wateren rondom de eilanden grote kans één te spotten.

Bahama's Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar de Bahama's aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Bahama's. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Bahama's te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bahama's

  • Boek uw Bahama's vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bahama's vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Bahama's

Mogelijke eindbestemmingen in Bahama's

Hotels Bahama's

Voor het boeken van uw hotel in Bahama's bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bahama's boeken.

Stopover