Stopover.nl

Vliegticket Bahrein

Vliegticket en Vlucht Bahrein

Een vakantie of zakenreis naar Bahrein is een kennismaking met Oosterse luxe. Veelal begint dit al op uw vlucht naar Bahrein. De Midden-Oosterse luchtvaartmaatschappijen behoren tot de comfortabelste ter wereld. Het Arabische Bahrein kent een aantal interessante bezienswaardigheden. De tegen een achtergrond van een blauwe zee en palmbomen gesitueerde Al Fateh Grote Moskee is open voor iedereen. De moskee is voorzien van ’s werelds grootste glazen koepel. In de stad Manama vindt u het Bait-Al-Qu’ ran museum met een enorme verzameling voorwerpen in typisch islamitische stijl. Ook Europeanen lieten hun sporen achter in Bahrein. Op ongeveer 17 km van Manama ligt in Karbabad een in 1522 door de Portugezen gebouwd fort. Het fort staat op een militair strategische positie waarmee in het verleden de scheepvaart in gaten gehouden werd. Vergelijk vandaag nog de scherpste vliegticket aanbiedingen naar Bahrein. Via onze ticketengine heeft u 24 uur per dag toegang tot de beste deals van diverse luchtvaartmaatschappijen.

Vluchten Bahrein met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Bahrein aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bahrein. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bahrein te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bahrein

  • Boek uw Bahrein vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bahrein vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Bahrein

Mogelijke eindbestemmingen in Bahrein

Hotels Bahrein

Voor het boeken van uw hotel in Bahrein bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bahrein boeken.

Stopover