Stopover.nl

Vliegticket Dhaka

Vliegticket en Vlucht Dhaka

Dhaka is de hoofdstad van Bangladesh. De stad kampt door de ligging aan de Dhaleswari-rivier geregeld met zware overstromingen. Dhaka kent honderden interessante bezienswaardigheden. De voornaamste zijn de Dhakeshwari-tempel, het Bara Katra-paleis en het Fort van Aurangabad. Voor avontuurlijke reizigers is een vlucht naar Dhaka absoluut de moeite waard. Om zeker te zijn van een voordelig vliegticket raden wij uw aan vroegtijdig te boeken.

Dhaka Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Dhaka aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Dhaka. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Dhaka te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Dhaka

  • Boek uw Dhaka vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Dhaka vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Dhaka

Stopovers

Gulf Air logo
Bahrein met Gulf Air
Gulf Air vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een vliegticket gebruik maken van een coach naar Frankfurt.  Ook kunt snel en comfortabel vanaf uw lokale treinstation met de ICE naar Frankfurt.
Muscat met Gulf Air
Gulf Air vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een vliegticket gebruik maken van een coach naar Frankfurt.  Ook kunt snel en comfortabel vanaf uw lokale treinstation met de ICE naar Frankfurt.
Iran Air logo
Teheran met Iran Air
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Stopover