Stopover.nl

Vliegticket Bridgetown

Vliegticket en Vlucht Bridgetown

Bridgetown is de hoofdstad van het Caribische eiland Barbados. Voornaamste bezienswaardigheden zijn het National Heroes Square,  de oude Joodse Synagoge en diverse kerken en kathedralen. Liefhebbers van immense cruiseschepen kunnen hun hart ophalen in Bridgetown Port (Deep Water harbour). Aangezien Barbados met New York de enige frequente bestemming in het westelijke halfrond voor de Concorde was, zal in de nabije toekomst een dergelijk vliegtuig tentoongesteld worden op Sir Grantley Adams International Airport.

Vluchten Bridgetown met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bridgetown aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bridgetown. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bridgetown te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bridgetown

  • Boek uw Bridgetown vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bridgetown vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bridgetown

Stopovers

Air Jamaica logo
Montego Bay met Air Jamaica
Air Jamaica vliegt dagelijks vanaf London Heathrow naar Montego Bay op Jamaica. Reizigers die op doorreis zijn naar Barbados, St. Lucia, Cuba, Grand Cayman, Bonaire, Curacao, Granada, Turks en Caicos of de Bahamas kunnen kostenloos een stopover op Jamaica maken.
Vanaf Amsterdam-Schiphol vertrekken dagelijks vele vluchten naar Londen.
American Airlines logo
Miami met American Airlines
British Airways logo
Toronto met British Airways

Hotels Bridgetown

Voor het boeken van uw hotel in Bridgetown bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bridgetown boeken.

Stopover