Stopover.nl

Vliegticket BelgiŽ

BelgiŽ

België kent zowel in taal als welvaart een duidelijke scheiding tussen het Nederlandstalige Vlaanderen en het Franstalige Wallonië. Niet alleen deze diversiteit maakt het een interessant land. De zuiderburen van Nederland beschikken over bruisende steden als Brussel, Brugge en Antwerpen. Anderzijds kunnen liefhebbers van natuur of een actieve vakantie hun hart ophalen in de Belgische Ardennen. Net als in Nederland is de kuststreek in de zomermaanden een populaire vakantiebestemming. Bekende badplaatsen als Oostende, De Panne en Blakenberge trekken jaarlijks vele duizenden badgasten.

Vliegtickets BelgiŽ met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar België aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar België. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar België te halen.

Tips voor boeken vliegtickets BelgiŽ

  • Boek uw BelgiŽ vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk BelgiŽ vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart BelgiŽ

Mogelijke eindbestemmingen in BelgiŽ

Hotels BelgiŽ

Voor het boeken van uw hotel in BelgiŽ bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in BelgiŽ boeken.

Stopover