Stopover.nl

Vliegticket Belize

Belize

Belize is een klein landje dat grenst aan Mexico en Guatemala. Het land is afhankelijk van landbouw, maar heeft een sterk groeiende toeristische sector. Voorname trekpleisters zijn de Maya-ruines van Caracol en Xunantunich. Voor de liefhebbers van stranden bieden de kustplaatsen Ambergris Caye, Caye Caulker en Placencia veel moois.

Belize Vluchten met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Belize aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Belize. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Belize te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Belize

  • Boek uw Belize vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Belize vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Belize

Mogelijke eindbestemmingen in Belize

Stopover