Stopover.nl

Vliegticket Cotonou

Vliegticket en Vlucht Cotonou

Cotonou is niet de hoofdstad, maar wel het politieke centrum van Benin.  Cotonou heeft de mooiste en schoonste stranden van Benin. De kust leent zich uitsteken voor watersporten als surfen, snorkelen en duiken. In het weekend trekken ook de inwoners van Benin massaal naar de kust om te ontspannen. Liefhebbers van koopjes vinden op de centrale markt van Cotonou ongetwijfeld iets van hun gading.

Vluchten Cotonou met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Cotonou aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Cotonou. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Cotonou te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Cotonou

  • Boek uw Cotonou vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Cotonou vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Cotonou

Stopovers

Air Malta logo
Malta met Air Malta
Tripoli met Air Malta
Royal Air Maroc logo
Casablanca met Royal Air Maroc
Stopover